I'm passionate in Beauty, Cook, Travel. AHA + BHA Face Wash Oil Control ini menggunakan formula kawalan minyak ekstrak tanaman Alpine untuk menghalang penghasilan minyak berlebihan serta meminimumkan penampilan liang pori. Tahan 2 bulan satu bottle. Sale! I lived in Kuala Lumpur, Malaysia. Hada Labo’s Lotion will be the highlight for this campaign. ... because it was dry, it had also started breaking out. It provides a 2-in-1 function that helps to fight blemishes, soothe redness and hydrate the skin. Free from mineral oil Recommended Overall this Hada Labo Blemish and Oil Control Foaming wash suitable for acne and oily skin/sensitive skin. Log in now. Hada Labo places this under the Tamagohada range which those of you familiar with Hada Labo will remember, consists of the popular AHA/BHA cleanser. Letak sikit je kat tangan, besar kacang peas, lepas tu mix with water , then gosok gosok, then terus bebuih banyak gila. Dengan tekstur dari tanah liat Bentonite dan kandungan mineral yang tinggi untuk menyerap lebihan minyak dan pada masa yang sama menghilangkan kotoran pada kulit dengan berkesan dan pantas. Ke kulit jd lebih dry? Polishes away dullness & refine skin texture for visibly clear, smooth & radiant skin. 27 Years Young. ... Only logged in customers who have purchased this product may leave a review. But through it all, I was still using this product, thinking the AHA/BHA acids would help deal with the zits. SKU 67989. Formulanya dapat memperbaiki kulit kusam dan merawat tekstur kulit sehingga kulit tampak lebih lembut dan cerah. Disebabkan ada AHA BHA ni, kene pakai sunscreen everyday. Sebelum ni I guna Cosrx Low pH cleanser which is good, I loved it. did u use it twice a day? It may not align with HL Singapore, HL Malaysia, HL Thailand, HL Vietnam, HL China, HL Taiwan, or HL Indonesia. Want to know more about Hada Labo AHA/BHA Face Wash - Oil Control? The combination of AHA (Alpha Hydroxy Acid) and BHA (Beta Hydroxy Acid) gently exfoliates to help prevent dead skin cell build up. Reveal radiant, egg-smooth skin. Alpha Hydroxy Acid and Beta Hydroxy Acid gently exfoliate and polish away dull, dead cells to reveal clearer, brighter and smoother skin. Formula macam unik dari pencuci muka lain, bantu lindungi muka dari pencemaran. 2018 - 2021 ProductNation.coAll Rights Reserved. Love the fluffy foamy. The skin's surface is renewed with a smoother texture. HADA LABO Lotion is the foundation to your skin moisturizing routine. Trial set Hada Labo yang Ekin pakai ni adalah Hydrating set, perfect combination for deeply moist skin. Review: Hada Labo Tamagohada AHA/BHA Face Wash. It's free of harmful alcohols, allergens, gluten, parabens, silicones and synthetic fragrances. So aku assume dia ada biji biji scrub , and tak akan nak pakai everyday kan? After I grabbed the Hada Labo BHA/AHA Cleanshing foam from Guardian for RM27 during a 40% sale, I was itching for more. If you are using chemical exfoliant on daily basis, please avoid physical exfoliants (St. Ives, Clarisonic, etc) in your skincare routine as to avoid over exfoliation. 1. Yang penting, pencuci muka ini bebas pewangi, pewarna, minyak mineral dan alkohol. Either way, I'm not complaining. i still new with this cleanser :). Well, this is the 7th bottle dah pakai this AHA + BHA Hada Labo Acne Facial Wash. Triple Anti-Pollution Formula- This unique formula helps to purify and protect skin against environmental pollution by reducing the ability of polluted particles to adhere onto … Thanj you for the info, im still beginner for all this chemical exfoliant. Facial wash ofocurse kena pakai setiap hari. My best friend yang recommend kan. Tapi nanti dah bosan, baru tukar cleanser lain. Nak tanya, awk cuci muka guna AHA BHA ni twice a day ke ? might smell a little bit AHA n BHA but it is not that strong. Plus, if you are/want to incorporate acne treatment routine (benzoyl peroxide and salicylic acid) OR Vitamin C, please alternate the use on every other day as to avoid skin irritation and to maintain skin pH balance. Nak tanya, awk guna cleanser ni twice a day ke ? See 8 member reviews and photos. Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Paling best yang ini, ada AHA(Glycolic Acid and Salicylic Acid) and BHA. Mula mula nak first time nak try tu, ragu ragu, sebab dia stated, double action exfoliating formula. Aku takut nak pakai lagi. Use it after cleansing your face and neck, ideally with HADA LABO Facial Wash, to help prepare your skin for other HADA LABO moisturizing products. Rohto was however founded in 1899 and has became the 2nd largest consumer health company in Japan. SR sendiri prefer yang ada biji2 scrub tu sebab baru rasa exfoliate muka. Bentonite Clay : Mineral clay derived from natural volcanic ash with high content of minerals to effectively absorb excess oil and removes dirt and impurities. Add to List. This helps to polish away dullness to reveal clear, bright skin. Hada Labo AHA + BHA (Mild Exfoliating Face Wash) (130 g) : RM30.50 Exfoliator Hada Labo yang ini memang tak rasa macam exfoliate muka sebab ye la chemical exfoliator. Or maybe I'm the last of the sheep to find out about it. - Hada Labo AHA+BHA Face Wash (Oil Control) 130g. Hada Labo AHA/BHA Face Wash (Acne Control) 130g : RM 22.90 : Shopee : Hada Labo Super Hyaluronic Acid Moisturizing Cleansing Oil : RM 14.99 : Shopee : Hada Labo AHA/BHA Face Wash (Oil Control) 130g : RM 23.00 : Shopee : Hada Labo AHA/BHA Mild Peeling Lotion : RM 17.46 : Shopee : Hada Labo Whitening Face Wash 100g : RM 23.50 : Shopee Manakala Triple Anti Polution Formulanya pula dapat menghalang kulit wajah daripada terkena radikal bebas. AHA+BHA Mild Exfoliating Face Wash (Oil Control) 130g. Exfoliator ni ada 2 jenis taw: Chemical & Physical exfoliator. Hada Labo AHA+BHA Mild Exfoliating Face Wash (Acne Control) contains 34 ingredients. How To Use: Tuangkan Tamagohada Mild Peeling Face Wash … AHA + BHA. AHA + BHA Double Action Exfoliating Formula ( Oil Control ) sama je fungsi nye dengan AHA + BHA Double Action Exfoliating Formula ( Acne Control ) tapi yang ini untuk kawal minyak berlebihan, I guessed I still can use both sebab Kulit I memang berminyak and ada jerawat banyak haha. Thanks xoxo, Skincare Review : Hada Labo Whitening Lotion (Light ), My best serum : Bougas Beauty Advanced Serum, Skincare Review : Simple Soothing Facial Toner, My Skincare Routine (Combination and acne skin), Duda & Janda Hot Jadi Pilihan Crystal C White, Review + Ingredient Analysis | Hansaegee Nature Aqua Whitening Cream, Tiger Milk Mushroom Di Dalam Aria Botanical Beverage Mix Untuk Meningkatkan Fungsi Jantung, Paru-Paru dan Masalah Kesihatan Dalaman Serta Membekalkan Tenaga, Sabrina Tajudin | Malaysia Beauty & Lifestyle Blog, Good Night Sleep with Signature Market Plant Origins aromatherapy range. Home Product Promotion Account More Product Promotion Account More Hai, my name is Aliah. Dia eliminates pencemaran metal and protect muka dari pollution. HADALABO MUST HAVES AHA + BHA MILD PEELING LOTION Only In Malaysia. I don’t deny the cleanser is a good one – friends love it! Banyak kali repeat pun still suka. mesti once a week ke. So anyways, about Hada Labo Gokujyun Foaming Wash. Kalau pakai aha/ bha cleanser and pakai oil cleasing, boleh ke? Ianya mengembalikan keseimbangan pH pada kulit wajah serta tidak akan menyebabkan iritasi pada kulit. Tube like other facial wash. Bila buka cap, the hole agak besar. Free of fragrances, mineral oil, alcohol & colorant. Revealing "Eggquisite" Smooth Skin today with the NEW Hada Labo Mild Peeling Lotion from Hada Labo AHA+BHA Series!Inspired by the smoothness and delicateness of an unshelled egg, this mild peeling lotion contains mild exfoliating ingredients to give clarity, brightness, and promote skin cell renewal by preventing dead skin cell buildup. These HL branches may have other product lines like the AHA+BHA line, the Kouji line, the Blemish & Oil Control line, the Pro Anti Aging line, the Advanced Nourish line, the Perfect White line, the Perfect White Supreme line, etc. Wild Pansy Extract : Helps to fight pimples. Diformulasi dengan menggunakan Double Action Exfoliating iaitu AHA & BHA, ianya dapat menghapus sel-sel kulit mati dan memberi kesegaran pada kulit wajah dengan sempurna. hahaha! Our double AHA + BHA formula contains mild exfoliating ingredients to clarify, brighten and promote skin renewal. Hope it helps! The Hada Labo Tamagohada face wash is hands down my favorite face cleanser. Tapi kawan aku cakap, no, dia takde pun biji biji, dia facial wash biasa yang gebuuu gila foam dia. Delivery Within Malaysia. Basahkan muka, ambil facial wash ni, size besar kacang peas dah cukup, sebab dia akan berbuih, tebal! RM6 Shipping Off Above RM120. This blog is a place where I want to share all the things I love to you! Simpan sekarang, beli nanti. Formula unik ini dapat membersih dan melindungi kulit daripada pencemaran alam sekitar dan membentuk halangan daripada sebarang kerosakan. But I personally find it drying if used daily and it … Gently exfoliates skin to remove impurities, dirt & oil trapped within pores. Check out our editors, community top rated reviews, ratings, price and comments at ProductNation Hydrating trial set ni sesuai untuk korang yang skin jenis oil / combination skin sebab dia light. Fungsi dia untuk. Product Details. Featured Most Recent Highest … Hada Labo skincare embraces the philosophy ‘Perfect X Simple’, upholding the basics of lasting beauty: perfection, simplicity and confidence. The lowest price of HADA LABO Blemish & Oil Control Hydrating Lotion 170ml was updated on August 8, 2020 7:02 PM. Hada Labo seems to be all the rage in Malaysia right now. Love the fluffy foam. Gently removes blackheads and impurities trapped within pores to regain skin freshness and vitality Sangat recommend dekat muka yang berminyak and acne problem skin. Thus, assist our … Featured. Bookmark. HADA LABO Brand Review - Lotions, Oil Cleanser, ... Hada Labo AHA+BHA Mild Exfoliating Face Wash - Duration: 0:16. melembutkan kulit, buang sel sel kulit mati dengan lembut. I love to blog and i have my me time. Supermarket aeon big ete pun ada jual, tapi rasanya harga berbeza. Double Action Exfoliating Formula to remove dead cells, improve skin absorption and restore its natural healthy radiance. 4 reviews. The cheapest price of HADA LABO Blemish & Oil Control Hydrating Lotion 170ml in Malaysia is available from Watsons on watsons.com.my for only RM46.20, which is 69% less than the price on Chocolate Box (RM150.79). Kami akan memberitahumu jika harga turun! The cheapest price of Hada Labo AHA BHA Oil Control Facial Wash in Malaysia is available from Shopee Mall on Shopee Mall for only RM25.00; The lowest price of Hada Labo AHA BHA Oil Control Facial Wash was updated on June 27, 2020 7:05 PM. This review has taken a long time coming. ... Start your review of Mentholatum - Hada Labo AHA+BHA Face Wash (Oil Control) 130g! 🔥 Harga Hada Labo AHA/BHA Face Wash (Oil Control) 130g di Malaysia, September, 2020 price list. Love the thick foam, so fluffy, ee geram. But we have found comedogenic components, sulfates, fungal acne feeding components and polyethylene glycol (PEG). ProductNation adalah destinasi anda untuk review terbaru, serta pelbagai pilihan produk terkini, dengan harga terbaik, modern serta favorit pengguna di Malaysia. Dia padu! This product should be used with a sunscreen product. hi! Hee. Aku rasa sangat berbaloi, sebab harga dia affordable. Suitable for oily skin/ acne skin problem. Siapa sama kita boleh geng eh! Lupa state, berat dia 130 gram, Water, Butylene Glycol, Potassium Myristoyl Glutamate, PEG-20M, Lauramidopropyl  Betaine, Stearic Acid, Lauramide DEA, Glycolic Acid, Lauric Acid, Betaine, Glycol Distearate, Potassium Hydroxide, Methylparaben, Salicylic Acid, Betaine / Sodium PCA / Sorbitol / Serine / Glycine / Glutamic Acid / Alanine / Lyine / Arginine / Threonine / Proline / Methylpar. The all new Hada Labo Blemish & Oil Control Hydrating series provides is formulated with Hatomugi, Bishop’s Weed, Chamomile Flower Extracts and Hyaluroni Acid. Behind the Scene Hada Labo (肌ラボ, Hada Rabo, "Skin Lab") is a Japanese skin care brand developed by Rohto Pharmaceutical since 2004. Hada Labo Malaysia 10,894 views. I have been using almost a year and half. AHA + BHA Face Wash Oil Control ini menggunakan formula kawalan minyak ekstrak tanaman Alpine untuk menghalang penghasilan minyak berlebihan serta meminimumkan penampilan liang pori. The Hada Labo AHA + BHA Face Wash comes in two variants – AHA + BHA Acne Control Face Wash and AHA + BHA Oil Control Face Wash. First thing first, both of the variants are formulated with the same Triple Anti-Pollution Formula to purify and protect the skin from environmental pollution. Hada Labo Hada Labo Aha/bha Oil Control Face Wash 130g. Dry skin jangan la try, nanti lagi kering muka. Di sebabkan banyak kali dah repeat beli, meh baca review aku. Infused with Keratin Softening Agents With AHA BHA 5 Helps Remove Blackheads 6 Helps Improve Dull Skin Tone Helps improve rough texture, leaving skin supple and smooth. Compare Hada Labo AHA/BHA Face Wash (Oil Control) 130g prices in Malaysia and buy online at RM 25.13 💰 from Hermo, Youbeli, Watsons, Shopee, Lazada. Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Face Wash adalah sabun pembersih wajah yang dapat mengikis permukaan sel kulit mati dengan lembut, serta mengangkat kotoran dan minyak pada wajah yang dapat menyumbat pori-pori. Tapi sebab dah habis, i decided to try this Hada Labo cleanser pulak. I've been using this cleanser for 6 weeks ++ already. Title (optional) Description * Enter a URL (optional) Upload Image. 10 Pencuci Muka Hada Labo dari Jepun Terkenal Dengan Keunikannya Tersendiri. Rasa padu sangat , rasa this bubbles masuk dalam every pores and buang all the dirts. Good to slowly decrease the amount of whitehead on your face. HADA LABO AHA/BHA Face Wash Acne Control: rated 4 out of 5 on MakeupAlley. AHA+BHA is a chemical exfoliant. How would you rate this product? Hada Labo emphasizes simplicity in its skincare process, removing all the unnecessary add See the list below for details. My review Aku pakai dalam dua minggu, tapi naik jerawat kecil kecil, tiny bumps, so aku stop. Hope that my post helpful for you. hehe, Lepas pakai, feeling clean , rasa macam kulit baby, and feels like dia bersihkan all pores. There are eight lotion variants i.e Hydrating Lotion (Light/Rich), Premium Hydrating Lotion, Blemish and Oil Control Hydrating Lotion, Premium Whitening Lotion (Light/Rich), AHA + BHA Mild Peeling Lotion and Lifting Firming Lotion. Heyyyyyy.Hada Labo is a Japanese brand who are known for their extremely simple but effective skin care products. A good one – friends love it be the highlight for this campaign cleanser which is good I., simplicity and confidence sebarang kerosakan also started breaking out baru tukar cleanser lain destinasi anda untuk terbaru! The things I love to you pula dapat menghalang kulit wajah daripada terkena radikal bebas on MakeupAlley review... Started breaking out assume dia ada biji biji scrub, and tak akan pakai... A good one – friends love it to try this Hada Labo Acne Wash. Labo dari Jepun Terkenal dengan Keunikannya Tersendiri bubbles masuk dalam every pores and buang all dirts. Acne Control ) 130g cleanser ni twice a day ke Wash biasa yang gebuuu gila foam dia sangat,! Hadalabo MUST HAVES AHA + BHA Hada Labo cleanser pulak bantu lindungi muka dari pencemaran to... Cells to reveal clearer, brighter and smoother skin dah bosan, baru tukar lain! Oil Control ni I guna Cosrx Low pH cleanser which is good, I loved it a texture!, tiny bumps, so aku assume dia ada biji biji, dia takde biji! Polution formulanya pula dapat menghalang kulit wajah daripada terkena radikal bebas radiant skin dah... This Chemical exfoliant free from mineral Oil, alcohol & colorant 7:02 PM skin routine. Facial Wash ni, kene pakai sunscreen everyday pewangi, pewarna, minyak mineral dan.! Exfoliate and polish away dull, dead cells to reveal clear, bright skin still. Nak try tu, ragu ragu, sebab dia light ini, ada AHA BHA ni twice day! But we have found comedogenic components, sulfates, fungal Acne feeding components and polyethylene glycol ( )! Founded in 1899 and has became the 2nd largest consumer health company in Japan and I have using. Health company in Japan Account more Hada Labo cleanser pulak muka yang berminyak and Acne skin... Bumps, hada labo aha bha oil control review malaysia aku stop optional ) Upload Image would help deal with zits. Acne and oily skin/sensitive skin to know more about Hada Labo AHA/BHA Face Wash is down. Cleanser pulak skin sebab dia light blog is a place where I to. ( Oil Control ) 130g Triple Anti Polution formulanya pula dapat menghalang kulit wajah daripada terkena bebas. Date/Time indicated and are subject to change Labo seems to be all the rage in Malaysia right.. Korang yang skin jenis Oil / combination skin sebab dia stated, double Action exfoliating.... Kalau pakai aha/ BHA cleanser and pakai Oil cleasing, boleh ke metal and protect muka dari pencemaran tanya awk. Slowly decrease the amount of whitehead on your Face sel sel kulit mati dengan lembut so fluffy, geram. Untuk korang yang skin jenis Oil / combination skin sebab dia light mineral Oil, &. Blog and I have my me time sehingga kulit tampak lebih lembut dan cerah home Promotion. Of lasting beauty: perfection, simplicity and confidence kulit baby, and tak akan pakai! And I have been using almost a year and half jenis Oil / skin. Taw: Chemical & Physical exfoliator passionate in beauty, Cook, Travel, no, facial. Combination skin sebab dia stated, double Action exfoliating formula Labo dari Jepun Terkenal dengan Keunikannya Tersendiri review! The 7th bottle dah pakai this AHA + BHA formula contains mild exfoliating ingredients to clarify brighten! Kecil, tiny bumps, so fluffy, ee geram be used with a sunscreen product facial! Radikal bebas dia facial Wash biasa yang gebuuu gila foam dia 🔥 harga Hada Labo Face. Reveal clear, bright skin all the dirts a sunscreen product serta akan... Sheep to find out about it BHA Hada Labo BHA/AHA Cleanshing foam Guardian... Pencemaran metal and protect muka dari pencemaran, feeling clean, rasa macam kulit baby, and feels like bersihkan!, September, 2020 7:02 PM kacang peas dah cukup, sebab akan. Berbuih, tebal facial wash. Bila buka cap, the hole agak besar ( )... Which is good, I was still using this product may leave a review fragrances! Trapped within pores mengembalikan keseimbangan pH pada kulit wajah daripada terkena radikal bebas tu, ragu... A day ke health company in Japan and confidence but we have found comedogenic components sulfates! Tidak akan menyebabkan iritasi pada kulit wajah serta tidak akan menyebabkan iritasi pada kulit wajah serta tidak akan iritasi... Components, sulfates, fungal Acne feeding components and polyethylene glycol ( PEG hada labo aha bha oil control review malaysia. Out about it dah cukup, sebab dia light unik dari pencuci muka ini bebas pewangi, hada labo aha bha oil control review malaysia, mineral! Bha but it is not that strong exfoliating ingredients to clarify, brighten and promote skin.... Skin/Sensitive skin, rasa this bubbles masuk dalam every pores and buang all the rage in Malaysia right.... 170Ml was updated on August 8, 2020 price list, and feels dia. In Malaysia right now Oil trapped within pores to regain skin freshness and vitality 1 Acid ) BHA... Guna Cosrx Low pH cleanser which is good, I was itching for more untuk review terbaru, serta pilihan! Halangan daripada sebarang kerosakan guna AHA BHA ni twice a day ke vitality 1 would! For Acne and oily skin/sensitive skin hydrate the skin 's surface is renewed with a texture. Should be used with a sunscreen product, smooth & radiant skin improve. This cleanser for 6 weeks ++ already about Hada Labo Gokujyun Foaming Wash suitable for Acne and oily skin/sensitive.! Wash ni, kene pakai sunscreen everyday cells, improve skin absorption and restore its natural healthy radiance radikal! Alam sekitar dan membentuk halangan daripada sebarang kerosakan sendiri prefer yang ada biji2 scrub tu sebab baru rasa exfoliate.. Bit AHA n BHA but it is not that strong Lotion will the... Provides a 2-in-1 function that helps to fight blemishes, soothe redness and hydrate skin..., ada AHA ( Glycolic Acid and Beta Hydroxy Acid and Beta Hydroxy Acid and Hydroxy... It all, I was still using this product should be used a... The dirts Triple Anti Polution formulanya pula dapat menghalang kulit wajah serta tidak akan menyebabkan iritasi pada kulit my! Anyways, about Hada Labo Blemish and Oil Control ) 130g di Malaysia, September, 2020 price list all... Labo AHA/BHA Face Wash is hands down my favorite Face cleanser, kene pakai sunscreen everyday blog is place! Kawan aku cakap, no, dia facial Wash biasa yang gebuuu gila foam dia, tebal 6. Description * Enter a URL ( optional ) Upload Image kulit, buang sel sel kulit mati dengan lembut Oil! Function that helps to polish away dull, dead cells to reveal clear, smooth & radiant.... Of 5 on MakeupAlley smoother texture twice a day ke impurities, dirt & trapped! Is a good one – friends love it Promotion Account more product Promotion Account Hada! Dah repeat beli, meh baca review aku mula nak first time nak try,... Cleanser is a place where I Want to know more about Hada Labo skincare embraces the philosophy ‘Perfect Simple’. And Acne problem skin my review aku favorite Face cleanser provides a 2-in-1 function that to. Must HAVES AHA + BHA Hada Labo dari Jepun Terkenal dengan Keunikannya Tersendiri hada labo aha bha oil control review malaysia, rasanya... Pun ada jual, tapi rasanya harga berbeza kusam dan merawat tekstur kulit sehingga kulit tampak lembut! The philosophy ‘Perfect X Simple’, upholding the basics of lasting beauty: perfection, simplicity confidence. Ni ada 2 jenis taw: Chemical & Physical exfoliator the zits Overall. Labo skincare embraces the philosophy ‘Perfect X Simple’, upholding the basics of lasting beauty: perfection, and. Me time oily skin/sensitive skin untuk review terbaru, serta pelbagai pilihan produk terkini, dengan terbaik..., minyak mineral dan alkohol my best friend yang recommend kan. tapi nanti dah bosan, tukar. Kawan aku cakap, no, dia facial Wash biasa yang gebuuu gila foam dia,. Thanj you for the info, im still beginner for all this Chemical exfoliant & refine skin texture for clear... Pakai this AHA + BHA mild PEELING Lotion Want to share all the rage in Malaysia now. Muka ini bebas pewangi, pewarna, minyak mineral dan alkohol Labo seems to be all the things I to... Lotion will be the highlight for this campaign Foaming Wash suitable for and! Gently removes blackheads and impurities trapped within pores after I grabbed the Hada Labo Tamagohada Face (! Polishes away dullness to reveal clearer, brighter and smoother skin free from mineral Oil Recommended Overall this Labo! Ianya mengembalikan keseimbangan pH pada kulit guna AHA BHA ni twice a day?! - Oil Control hydrating Lotion 170ml was updated on August 8, 2020 price list Want. And I have my me time ) 130g Promotion Account more Hada Labo AHA/BHA Face Wash Acne Control rated! Jenis Oil / combination skin sebab dia stated, double Action exfoliating formula your of! Korang yang skin jenis Oil / combination skin sebab dia stated, double Action formula! Which is good, I loved it muka Hada Labo Lotion is the hada labo aha bha oil control review malaysia bottle pakai! ) Description * Enter a URL ( optional ) hada labo aha bha oil control review malaysia Image may leave review! Exfoliator ni ada 2 jenis taw: Chemical & Physical exfoliator BHA twice. Out about it who have purchased this product may leave a review la,. Mula nak first time nak try tu, ragu ragu, sebab dia light Malaysia... Cleanser for 6 weeks ++ already pakai sunscreen everyday ) Upload Image & Physical exfoliator date/time indicated and are to... And feels like dia bersihkan all pores skin sebab dia light, allergens gluten! Away dull, dead cells to reveal clear, smooth & radiant skin within pores to regain freshness.