Zjarri në Coco Beach i qëllimshëm?

0

Zjarri që plasi dje në afërsi të Plazhit Coco Beach ka mundësi të jetë i qëllimshëm, kanë njoftuar nga Shërbimi i mbrojtjes dhe shpëtimit.
Këto konstatime është duke i verifikuar edhe policia e Ulqinit.
Zjarri plasi dje rreth orës 13.00 dhe u fik në orën 20.00, për cka u desh angazhimi i 23 zjarrfiksëve.