Zëri i Amerikës: Komuna e Tuzit dhe arsimi shqip janë prioritetet aktuale të KKSH-së (video)

0

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi, që nga themelimi i tij, ka zhvilluar aktivitete të vazhdueshme në afirmimin dhe në realizimin e të drejtave të shqiptarëve në këtë vend.

Në një intervistë dhënë Zërit të Amerikës, kryetari i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve ,z. Genci Nimanbegu, shfaqi objektivat që ky subjekt synon ti realizojë në të ardhmen, me theks të veçantë në arsimin shqip, vetëqeverisjen lokale dhe privatizimet e ndërmarrjeve publike.

Për më tepër ndiqni kronikën e përgatitur nga korrespondenti i Zërit të Amerikës Ali Salaj.