Të merkurën ligjërata studimore për ullishtarinë

0

Shoqata e prodhuesve të vajit të ullirit të Shqipërisë të mërkurën më 28.06. organizon një udhëtim studimor në Ulqin.

Me këtë rast do të zhvillohen këto aktivitete: 

10:00 – 11:30 në sallën e madhe të komunës së Ulqinit
- Ilija Mugoša (UNIDO) “Ullishtaria në Mal të Zi / Ulqin” (ligjëratë në gjuhën angleze)
- Prof. Hairi Ismaili (Universiteti bujqësor Tiranë) “Ullishtaria dhe turizmi” (ligjëratë në gjuhën shqipe).

11.45 – 13:30 në Valdanos

Vizitë e ullishtës së vjetër në Valdanos. 

Jeni të mirëseardhur!

Shoqata e ullishtarëve “Valdanos”