Sukses i sportistëve nga Ulqini në taekwondo “Top Tirana Open 2015”

0

Gjatë javës që lamë pas me datë 18.04.2015 në Tiranë u mbajtë turneu ndërkombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së “Tirana open 2015”.
Në këtë aktivitet sportiv morën pjesë rrethë 400 garuesë nga 7 vende si: Italia, Shqipëria, Kosova, Greqia, Mali i Zi, Bullgaria, Maqedonia.Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqitë në këtë garë me 4 garues dhe një refer.Garuesit e TKD-së Ulqini patën këtë suksesë.

Medina Kanaqi kurorzohet me medalje të argjendë, vendi i dytë.

Ardiana Karamanaga fiton medaljen e vendit të tretë atë të bronzit.

Edina Kraja poshtu shpërblehet me medaljen e bronzit.

Ndërsa Esad Kraja për shkak të lendimit të pësuar nuk arrinë të vazhdojë garën deri në fundë pasi mjeku e ndërpreu ndeshjen. Medina Kanaqi pati një prezantim të mirë e cila fiton dy luftëra ndërsa humbë në finale nga garuesja e Greqisë.

Ardiana Karamanaga dhe Edina Kraja fituan luftën e parë ndërsa në dyluftimin e dytë ata humbën nga garuesja Italiane dhe asaj Greke. Kryetrajneri i këtij klubi Fikret Dushku kishte rolin e referit në këtë garë.

Falenderojmë të gjithe sponsorët që na mundësuan pjesmarrjen në këtë aktivitet sportiv.

 

Shërbimi informativ i TKD-së Ulqini.