Sot shqyrtimi publik për Kripore. Gjuetarët po mbesin pa gjueti?

0

Sot në ora 11.00 në sallën e Kuvendit të Komunës do të fillojë shqyrtimi publik për Kriporen e Ulqinit.
Pritet që shqyrtimi të ngjallë debate dhe reagime të ashpra sidomos

nga gjuetarët, të cilët vështirë se do të pajtohen lehtë me humbjen e Kripores si zonë gjuetie.
Shqyrtimi do të zgjasë deri me datën 12 nëntor.