Shoqata “Ulqini në Çikago”: Piknik me rastin e Memorial Day (foto)

0

Shoqata “Ulqini në Çikago” e cila mbledh bashkëqytetarët tanë në këtë qytet, kanë shfrytëzuar festën e Memorial Day që të mblidhen sëbashku për një piknik.

Se sa të bukur dhe të veçantë janë këto çaste më së miri e dëshmojnë fotot.

 

This slideshow requires JavaScript.