Shkolla fillore “Boshko Strugar” njolloset përsëri

0

Muret e shkollës fillore “Boshko Strugar”  dhe një objekti në afërsi, sot janë gdhirë të njollosur nga grafitët me tematikë nacionaliste.

Çdo koment në lidhje me këtë fenomen është i panevojshëm, mjafton të shihen fotot.

 

???????????????????????????????