Shembja në Pinjesh përfundon tragjikisht. Një person humb jetën

0

Gjatë aksionit të ndërmarrë për shembjen e ndërtesës ilegale në Pinjesh, ndodhi një aksident i cili si pasojë i shkaktoi vdekjen njërit prej puntorëve që ishin të angazhuar.

Një punëtor tjetër ndodhet në gjendje të rëndë në spital por është jasht rrezikut për jetën.

Aksioni u ndërmor sot nga Drejtoria e Inspeksioneve dhe kishte ër qëllim shëmbjen e ndërtesës shumëkatëshe në Pinjesh, e cila nuk kishte lejet e duhura.