Sh.F. “Mareshali Tito” organizon bazar humanitar për festat e fundvitit

0

Nesër me 23 dhjetor ,nga ora 09:00 deri 11:00 në ambientet e shkollës ” Marshall Tito” do te mbahet bazari dhe ekspozita e Vitit te Ri me punimet e nxënësve, nën udhëheqjen e arsimtares së artit Mersiha Resulbegoviq Mavriq.

Nga shkolla lusin prindërit, fëmijët dhe dashamirësit që të marrin pjesë sa më shumë. 

Të ardhurat nga bazari janë të dedikuara për aksionin humanitar që do të organizohet me rastin e festave të fundvitit.