Rikonstruktohen hapsirat e Bashkësisë Islame

0

Sot në hapsirat e Bashkësisë Islame të Ulqinit është prerë shiriti i përfundimit të punimeve në rikonstruktimit e tyre. Shiriti u pre nga kryetari i komunës Fatmir Gjeka dhe kooridnatori i Agjensisë turke për zhvillim (TIKA) Mustafa Jacizi.

Këto hapsira tani janë adoptuar në mënyre moderne dhe do ta lehtësojne mjaf mbajtjen e mësimit, tha kryeimami Ali Bardhi.

Poashtu është hapur solemnisht edhe tyrbja e përfunduar e familjes Pulti, në rikonstruktimin e së cilës ka ndihmuar edhe TIKA.

10891433_10205706971577765_4867656683547108147_n