Ranë: Filloi panairi ndërkombëtarë i artizanëve

0

Mbrëmë në Ranë ka filluar panairir i tretë i artizanëve dhe zanateve të vjetra. Ky panair i lajmëruar kohë më parë mblodhi artistë dhe ‘zanatçinj’ nga vende të ndryshme të rajonit por edhe më larg.

Organizator i këtij panairi është shoqata e artizanëve  “Globus Art”.

Ky panair, përvec prezantimit të punimeve të artizanëve vendas dhe të huaj, do të shërbejë edhe për promovimin turistik të Ulqinit.