Qeveria: Për shkak të autostradës karburanti 7 cent më shtrenjtë!

0

Në mbledhjen e sotme qeveria e Malit të Zi ka vendosur që për financimin e autostradës Tivar-Bolare dhe sportit kombëtar, të vendos taksën e re prej 7 cent për litër për cdo derivat të naftës në shitjen me pakicë.

Kjo do të thotë se pasojat do ti vuajë konsumatori i fundit në zinxhirin tregtar të naftës, populli!

Sipas analizës së qeverisë kjo taksë do të sjellë rreth 9 milionë euro në vit.