Ping Pong: Peroviq dhe Ademaj fitues të Trofeut te Ulqinit

0

Në turneun ndërkombëtar të ping pongut që u mbajt në Uqin, fitues dolën Simona Peroviq e klubit “Golden Player” nga Podgorica dhe Rahman Ademaj i klubit “Elting” nga Prishtina.

Turneu u orgnizua me ndihmën e Organizatës turistike dhe u hap nga Kryetari i Komunës Fatmir Gjeka. Në të morën pjesë më shumë se 200 garues nga të gjitha grupmoshat.

 

Seniorët: 1. Ademaj Rahman (Elting) 2. Viktor Rogiq (Golden Player).

Senioret: 1. Simona Peroviq (Golden Player) 2. Neda Milaciq Bogdanoviq (Buduqnost).

Juniorët: 1. Urosh Jankoviq (Buduqnost).

Junioret: 1. Liridona Reshaj (Shqipëri).

Kadetët: 1. Alan Jasharoviq (Budim).

Kadetet: 1. Ivona Petriq (Budim).

Veteranët: 1. +60 godina Kemal Mehmedoviq, (Gjermani),

  1. 50 – 59 vjec Ljubishaa Milosheviq (Beograd),
  2. 35 – 49 vjec Zheljko Marash (Top Spin).

Veteranet: Varvara Ajazi (Shqipëri)