Pika e vrojtimit në Valdanos drejt përfundimit

0

Pas asaj të Shtegvashës, edhe pika e vrojtimit në Valdanos po shkon drejt përfundimit.
Portali ynë mëson se ulëset solare kanë mbërritur dhe në proces është montimi i tyre.
Sipas drejtorit të Organizatës Turistike të Ulqinit, Fuad Haxhibeti, punimet pritet të përfundohen deri me 20 janar, kur do të bëhet edhe përurimi