Përsëri rritje e çmimeve të karburantit

0

Prej ditës së nesërme çmimet e karburantit do të pësojnë rritje të re.

Një litër BMB 98 do të shtrenjtohet për 5 cent dhe do të kushtojë 1,36 euro, kurse BMB 95 1.32 euro.

Çmimet e eurodizelit do të rriten për 4 cent dhe një litër do të kushtojë 1.19 euro.

Këto çmime do të qëndrojnë të paktën për 15 ditët e ardhshëm.