Panairi i veturave Detroit 2015 (foto)

0

Në Detroit të SHBA-së është duke u mbajtur panairi i veturave ku marrin pjese prodhuesit më prestigjoz në botë.

Porsche, Mercedes, BMW, GM etj, kanë shfaqur konceptet dhe modelet e reja të tyre që se shpejti do të dalin në prodhim. Për më tepër shikoni fotot.