Pa koment: Pamje nga vendi i hedhjes së mbeturinave në lagjen Gjerana

0

Foto janë bërë  nga NP “Veprimtaritë Komunale” dhe flasin qartë për nivelin e kulturës së disa banorëve të Ulqinit.