Në vazhdim rregullimi i rrugës për Valdanos

0

Rruga e cila con prej Mëhalles së Re për në Valdanos është në rregullim e sipër.

Grryerja e asfaltit të vjetër dhe pastrimi është në vazhdim , kurse pastaj do të shtrohet edhe asfalti i ri.