Ndodh vetëm në Mal të Zi. Ministri ndërron targat për të keqërdorur makinën zyrtare

0

Në të përditshmen “Vijesti” sot ka dalë një artikull i shoqëruar me foto ku pretendohet se ministri për të drejta e njeriut dhe pakicave Suad Numanoviq, me qëllim shfrytëzimi të makinës zyrtare për punë private, ndërron targat që të mos bjerë në sy ky keqpërdorim.

I njohur së fundmi për thënien se infektimi i foshnjeve në maternitetin e Bijello Poljes nuk ishte asgjë spektakolare, Numanoviq siç duket e ka të vështirë të ndahet nga makina e tij zyrtare tip Benz ML 350 CDI.

Targat jo zyrtare PG BF 466 janë në emër të një personi të gjinisë femrore dhe nuk kanë kaluar në procesin e regjistrimit që nga viti 2009.

Nga ministri kjo gazetë nuk ka arritur të marrë përgjigje për këtë fenomen kurse Ministria e mbrendshme ka njoftuar një deklaratë për ditën e sotme.

Nuk dihet nëse ka edhe ndonjë ministër tjetër që përdor të njëjtën metodë kamuflimi të keqpërdorimit të makinës zyrtare, por nuk do të ishte çudi edhe sikur të ketë.

 

39e2b6f3ed1a58ddc4140d9dc8f4c33c

Comments

comments