Ndërprehen punimet në ndërtimin e medresesë

0

Punimet në ndërtimin e medresesë janë ndaluar për mungesë të fondeve. Investimi i kësaj medreseje është parashikuar ta ketë kosto 1,2 milion euro dhe ndërtohet me donacionin e një shoqate nga Turqia.

Medreseja është dashur të mbarohet deri në muajin shtator të këtij viti por si duket par shkaqe ende të paditura përfundiumi i saj do të vonohet.