Kuvendi Komunal: Në seancën e ardhshme pika me rëndësi për qytetin

0

Këshilltarët e Kuvendit Komunal të Ulqinit kanë marrë sot materialin i cili do të diskutohet në seancën e ardhshme.

Sic mëson portali ynë, në rend të ditës priten të jenë pika me mjaft rëndësi për qytetin tone, si llogaria përfundimtare  e buxhetit për vitin e kaluar(2014) e cila ka gjasa të ngjallë debate të ashpra në Kuvend.

Poashtu do të diskutohet edhe për disa plan urbanistike në Kodra 1 dhe Pinjesh  si dhe për propozim planin në lidhje me funksionimin e parkingjeve dhe modelin e pagesës.