Kujdes kur mbushni karburant në Shqipëri

0

Një qytetar në Shqipëri ka treguar se si vidhen drejtuesit e makinave kur mbushin ato me karburante. Ky qytetarë denoncimin e ka bërë në portalin Harta Digjitale e Aksidenteve Rrugore.

“Doja të raportoja një vjedhje në një karburant ne rrugën Bajram Curri. Mbushem makinën plotë dhe kur marrim faturën pame qe kishim marre 64.17 litra, kur ndërkohë rezervari i makinës (‪Renault ‪Scenic), ka një kapacitet prej 60 litrash, pa llogaritur sasinë e naftës të mbetur në rezervar”, ka bërë të ditur ai.

 

 

/gaztaexpress/