Ku shkuan 2500€ alkaten?

3

Dimë që kompanitë e ndryshme herë pas here nisin procese gjyqësore ndaj Komunës dhe zyrtarëve të saj. Sipas disa burimeve radhën e ka kompania “Gradja Komerc” për borxhe që arrijnë shumën mbi 400.000 €.

Njëri nga zyrtarët e përfshirë është ish kryetari i Kuvendit të Ulqinit Muhamet Nika, i cili në llogari të Komunës, dhe me aprovimin e sekretarit për financa, tani kryetari i komunës Fatmir Gjeka, ka tërhequr 2500m alkaten me vlerë rreth 2500€.

Për cfarë e përdori Kryetari i Kuvendit i atëhershëm 2500m alkaten nuk është e qartë, por sipas datës së dokumentave që në redaksin tonë vinë ga i njëjti burim, kuptohet qartë që bëhet fjalë për kohën kur Ulqini ishte në fushatë për zgjedhjet lokale, e tjetër që këto shuma paguhen nga qytetarët e Komunës së Ulqinit.

3 KOMENTET

  1. Hajna Pulash!!
    Duhet mi fshi prej jetes politike. Na kajn lodh dhe na kan vjedh me vjetna. PIH!!

  2. Hallal Ju Qoft Lajm.me!! Vetem ju qe qitni raste korpcionit.

    Aj zullumqari rrin tuj livdu Mikanin, Loron, Fatmirin. E ne Komun kalojn “Kali me Kosha” !!

Comments are closed.