Komuna: Makinë e re për kryetarin

2

source link forex x opções binarias Komuna e Ulqinit ka hapur tender për pajisje me makinë të re. Mësohet se vlera e sipërme e tenderit është محول عملات الفوركس 35.000 euro dhe se makinën do ta përdorë kryetari i Komunës source site Fatmir Gjeka.

see

follow url Tenderi do të jetë i hapur deri me datën 8 prill 2015, dhe të interesuarit mund të kontrollojnë dokumentacionin përkatës çdo ditë prej orës 11 – 14 , pranë personit përgjegjës Nail Bajri, ose ta blejnë kundrejt një pagese prej 30 eurosh.

نظام إنذار الخيارات الثنائية

go here Shpallja e tenderit nuk ndodhet në sajtin e Komunës por në atë të binäre optionen mit startguthaben Drejtorisë për Prokurime Publike.

2 KOMENTET

follow url Comments are closed.

avapro medicament 400mg