Këshilli Koordinativ për Kripore: Me 28 prill mbledhja e parë

0

Konferencën ndërkombëtare për mbrojtjen e Kripores, të mbajtur me 8 dhe 9 prill, u sollën përfundimet në lidhje me përgjegjësitë e secillës palë për mbrojtjen dhe përmirsimin e gjendjes së përgjithshme në këtë ekosistem të rrezikuar.

Njëri nga këto përfundime ishte edhe nevoja e formimit të Këshillit Koordinativ për përcjelljen dhe realizimin e tyre.

Portali ynë mëson se mbledhja e parë e këtij këshilli do të mbahet me 8 prill në Komunën e Ulqinit, përfaqsues i sëcilës do të jetë nënkryetari Ardijan Mavriq.