ARTIKUJT E FUNDIT

KKSH: Aktivtetet me rastin e 28 Nëntorit

KËSHILLI KOMBËTAR I SHQIPTARËVE NË MAL TË ZI ME RASTIN E DITËS SË FLAMURIT KOMBËTAR – 28 NËNTORIT REALIZON KËTO AKTIVITETE:   PLAVË 11. 2017 SHFAQJE ARTISTIKE NË QENDËR PËR KULTURË – PLAVË, ORA...

Organizim i Vitit të Ri në Ranë. Të ftuar Fisnikët dhe Trio Gusht

Me rastin e pregaditjeve për organizimin e Vitit të ri 2018, mbremë në Ranë u mbajt një takim me afaristët e Ulqinit, Komunën, Organizatën Turistike të Ulqinit dhe Qendrën për Kulturë. Në takim është...

CIN-CG: Parfume, xhaketa luksoze, çanta lëkure….të gjitha në dëm të qytetarëve (Pjesa II-të)

  Ku kanë shkuar garniturat e porositura? Gjatë vitit 2014 dhe gjysmës së parë të vitit 2015, nga Komuna e Ulqinit janë mbledhur në mënyrë të dhunshme më shumë se 2.5 milion euro të borxheve për...

Hulumtim i CIN-CG: Keqpërdorime kolosale të Gjekës si kryetar komune (Pjesa e I)

Qendra për Gazetari Hulumtuese ka publikuar një artikull në të cilin radhiten një numër i madh i keqpërdorimeve që ish kryetari i komunës Fatmir Gjeka ka kryer gjatë pushtetit të tij.  Shumë prej këtyre...

Abazoviq në konflikt me APK: Harrohen 20.000 euro, padi dhe kundërpadi

Agjencia për parandalimin e Korrupsionit paraqiti një kërkesë në Gjykatën e Kundërvajtjes së Budvës, repartit për Ulqin, për nisjen e procedurës së kundërvajtëse kundër deputetit Dritan Abazoviq, i cili sipas raportit të ASK-së, shkeli...

Poeti Haxhi Shabani në Panairin e Tiranës

  Libri i zgjedhur me poezi “Vizatim hënor me shkëlqim yjesh” i poetit Haxhi Shabani përurohet në Paniarin e Librit të në Tiranë që konsiderohet veprimtaria më e madhe dhe më cilësore e këtij lloji...

Organizata Turistike e Ulqinit shpall konkurs për punimin e zgjidhjes ideore skulpturale Servantes dhe...

  LËNDA E KONKURSIT   - Lënda e konkursit është punimi i zgjidhjes artistike-figurative për kompozicionin skulptural monumental. - Koncepti i konkursit është paraqitja në formë artistike e dashurisë së madhe mes shkrimtarit të madh spanjoll...

DR. NAIL DRAGA: NGJARJE DHE PERSONA NË SKICAT E NJË GAZETARI

NGJARJE DHE PERSONA NË SKICAT E NJË GAZETARI Aleksandar Janinović, Ulcinjske skice, ”Pobjeda”, Ulcinj, 2017 Të gjithë jemi dëshmitarë se në këtë kohë të pluralizmit, është rritur dukshëm numri i botimeve  të zhanreve të ndryshme si...

Otrant-Olimpik merr pjesë në Kupën e Pavarsisë 2017

Skuadra e futbollit Otrant-Olimpik do të marrë pjesë në edicionin e sivjetshëm të Kupës së Pavarsisë, e cila organizohet me rastin e 105 vjetorit të ngjarjes më të rëndësishme kombëtare. Në këtë turne, përvec skuadrës...

KKSH: Me 28 Nëntor “Maratona e Pavarësisë Shkodër – Ulqin 2017”

Për të gjashtin vit me rradhë, Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi, në bashkëpunim me Komunën e Ulqinit dhe Bashkinë e Shkodrës, organizon Maratonën e Pavarësisë Shkodër – Ulqin 2017. Më 28 Nëntor...