ARTIKUJT E FUNDIT

Nrekiq sulmon Zagën, Zaga përgjigjet: “Fajin e kanë vendimet politike” (Video)

Në seancën e fundit të Kuvendit Komunal të Ulqinit, kryetari i Komunës Loro Nrekiq, akuzoi drejtorin e N.P “Ulqini” , e cila njihet si...

KKSH dënon ndalimin e qytetarëve për shfaqjen e silmboleve kombëtare

KUMTESË PËR OPINION   Këshilli Kombëtar- reagimi publik lidhur me ndalimin e qytetarit për shfaqjen e simboleve kombëtare     Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi shpreh shqetësimin dhe dënon veprimet e...

Art Club: Me 7 dhjetor promovim i dy librave të Ali...

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” dhe Libraria “Arti”, në bashkëpunim me Bibliotekën e Qytetit - Ulqin do të bëjnë përurimin e librave...

Nimanbegu: Përdorimi i lirë i simboleve kombëtare cenohet nga policia e Malit të Zi

Të nderuar,    të gjithë kemi përjetuar befasi të pakëndshme dhe dëshpërim me rastin e ndalimit të  qytetarit S.V.  në Ulqin,për shkak të valëvitjes së simbolit tonë kombëtar nëautomjetin e tij personal në Ditën e Flamurit Kombëtar, më28 nëntor 2018. Këtë incident e...

Konferencë “Multikulturalizmi dhe praktikat e artit bashkëkohor”

Nën drejtimin e fondacionit gjerman Konrad Adenauer (KAS)dhe në bashkëpunim me OJQ “Unë veproj!”, në datat 4 - 6 dhjetor, në Ulqin do të organizohet konferenca „Fuqia e kulturës - Multikulturalizmi...

Forca ju uron të gjithë shqiptarëve festën e 28 Nëntorit –...

Te nderuar bashkëkombas, Në emër të Forcës së Re Demokratike dhe në emrin tim personal  përzemërsisht dëshiroj të ju uroj festën e madhe kombëtare Ditën...

Banka  CKB së shpejti do hap filjalin e vet në Katërkollë

Biznis Klub Anamalit e përfaqësuar nga Kryetari i saj KabilKurti në zyren e vet në Katërkollë zhvilloi një takim pune mëpërfaqësues të Bankës CKB  në Ulqin.  Në takim morën pjesë përfaqësues nga sektori i biznesit ,përfaqësues të bashkësive lokale, organizatave joqeveritare , punonjës të institucioneve lokale dhe qendrore ku patën mundësitë japin mendimet dhe sugjerimet e veta në lidhje më hapjen e filjalit të Bankës CKB në Katërkollë.   Kryetari i BKA -së i falendëroj të pranishmit dhe përfaqësuesit e bankës CKB të cilët kanë shprehur interesimin për  hapjen e njëfiljali në Katërkollë. Për qytetarët e kësaj treve dhe bizneseve tëvogla  që veprojnë në Anë të Malit një iniciativë  e tillë ështëshumë e mirëpritur dhe e domosdoshme dhe do  ndikojë në tëmirën e qytetarëve dhe trevës në përgjithësi.  Përfaqësuesit e Bankës CKB ishin të kënaqur nga prezenca nënumër aq të madh të përfaqësuesve nga fusha të ndryshme. Drejtori i CKB për Ulqin tha se kemi filluar më bërjen e analizave të para në terren për iniciativën që kemi marr dhe ngatakimet që kemi pasur deri më tani jemi  shumë të kënaqur përkapacitetët që ka kjo zonë dhe besoj se deri në fund të vitit do sjellim edhe vendimin për hapjen e një filjali në Katërkollë.

Me 3 dhjetor mbledhja e Kuvendit Komunal. Ja rendi i ditës

Për mbledhje propozojë këtë R e n d  d i t e :   - Miratimin e procesverbalit nga mbledhja e parë e seancës së dytë të rregullt të Kuvendit...

Komuna do të përkrah iniciativat e të rinjve

Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiqi priti  të rinjtë e tubuar  rreth OJQ Horizonti i Ri të cilët i dorëzuan  Iniciativën për hartimin e Planit...