Gjermani: Të gjithë azilkërkuesit do të kthehen mbrapa

0

Ambasadori i Kosovës në Gjermani Skender Xhakalliu,  tha se të gjithë azilkërkuesit nga Kosova do të kthehen nga Gjermania, shkruan e përditshmja “Zëri”.

Ai për Radio Kosovën tha se Kosova është vend i sigurtë dhe se nuk ka asnjë arsye që banorët e saj të kërkojnë azil.

Sipas tij, rritja e numrit të azilkërkuesve nga Kosova në Gjermani dhe vende të tjera europiane,  minon procesin e liberalizimit të vizave.