EEMZ: Nesër ndërprerje e energjisë elektrike në disa zona

0

Për shkak të punimeve në largpërcues, nesër prej orës 9 e deri në 12, pa energji elektrike do të jenë zona e Valdanosit, Mavrianit, Krythës dhe Krrucit, njoftojnë nga EEMZ.