E çuditëshme por e vërtetë. Interesim i madh i serbëve për pushime në Shqipëri

0

site rencontre guinée équatoriale Gjithnjë e më shumë turistë serb po pushojnë në “vendin e shqiponjave”, kurse këto aranzhmane po i ofrojnë edhe agjencitë turistike të Serbisë. Për disa politika nuk është fare pengesë, raportojnë mediat serbe.

go here Në panairin e mbajtur para disa javëve në Beograd, ku prezent ishin edhe organizatat turistike nga Mali i Zi, vëmendja më e madhe ishte përqëndruar nga Shqipëria, shkruan Telegraf.

http://ruzovehry.cz/esmekio/2339 Arsyet, sipas tyre, jane të shumta dhe jo të rastësishme. Çmimet mjaft të volitëshme, bregdeti i bukur dhe i panjohur për serbët, ngjall tek ato ndjenjën avantureske.

http://www.idfopoitiers.fr/maskoer/2563 Një shkak tjetër janë edhe çmimet e larta në tregjet e rajonit. see Kroacia është pothuajse e paprekshme për buxhetin e shumë serbëve, poashtu edhe binäre optionen broker vergleich 2016 Greqia, me gjithë uljen e madhe të çmimeve, akoma nuk mund të quhet destinacion i lirë. click here Mali i Zi nga ana tjetër mendon se është get link Monako dhe rrezikon të humb një prej tregjeve më të rëndësishëm.

Sipas drejtoreshës së agjensisë turistike see url “Arriva” Gordana Angjeliq, interesim për Shqipërinë tregojnë veçanërish banorët e Beogradit, sidomos punonjësit e arsimit dhe të rinjtë.

actoplus met tab 15/850 mg Interesimin e madh e konfirmon edhe faqja zyrtare e agjensisë site de rencontre 18 25 gratuit “Falcon” , ku në kategorinë source link “Vera 2015“, Shqipëria renditet para Malit të Zi dhe Greqisë.

cheap forzest 20 Kjo agjensi ofron 7 netë në hotel me tre yje në http://bestff.net/cache/cache_aqbmkwwx.php?z3=WmR2VG5LLnBocA== Sarandë dhe një në Durrës, me mëngjes, si dhe shëtitje në qytet sipas programit, për vetëm 215 euro.

diovan hct 80 mg-12.5 mg tab Është më se e qartë se edhe një lojtar me peshë po hyn në tregun turistik europian.