Debat publik “Identiteti shqiptar dhe procesi i integrimit të Malit të Zi në BE”

0

http://mediaeffectivegroup.pl/?jiiopaa=opcje-binarne-matt&dde=c7 Instituti i Komunikimit “Medius” – Tiranë në bashkëpunim me Shoqatën e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” dhe gazetën “Koha javore” do të organizojnë debatin publik me temë “Identiteti shqiptar në procesin e integrimit të Malit të Zi në Bashkimin Evropian”.

follow site

get link Debati publik do të mbahet të dielën, më 11 mars 2018, ora 16.00, në sallën e konferencave të Hotelit “Mediteran” – Ulqin.

opcje binarne informacje