Interviewer jugak nak tau background kita sama ada sesuai ke tak dengan job ni and sejauh mana komitmen kita boleh bagi. Tentang Bekerja membuat ku merasakan kalimat yang sebelumnya hanya aku dengar dari para senior, yaitu kalimat "paling banyak 30% ilmu yang diajarkan dibangku kuliah teraplikasikan dalam dunia kerja, selebihnya nilai kerjasama tim dalam organisasi, cara kita menghargai orang lain walau berbeda pendapat, public speaking kita ketika presentasi, bisa menyelesaikan tugas tepat waktu. sis 10/10 ni sy de interview cimb as a call center.. ade pape tips x..hehe. Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan oleh majikan terlibat. Singkir. CIMB Bank Berhad kini sedang membuka peluang pekerjaan kepada semua, terbuka di seluruh cawangan Malaysia, terdapat 22 jawatan kosong yang boleh dimohon. Diterbitkan 07.31.00. Ada 3 orang panel. Telesales Executive cum Training Consultant, Relationship Manager, Priority Banking - Klang, Shipping Admin Executive (East/ Up to $2800/ Export) -ED, AIA Public Takaful Bhd - Sinergi Dinamik Associate, Career advancement: Become Assistant Unit Manager within 6 months, Attractive package: Additional commission up to 105% (Flexi), ACHIEVE Career Consultant (M) Sdn Bhd (JTKSM 579A), ATTRACTIVE SALES COMMISSION SCHEME AND OVERSEAS INCENTIVE TRIPS, WORK-LIFE BALANCE AND GUARANTEED TO BE TEAM LEAD IN 2 YEARS' TIME, FLEXIBLE WORKING SCHEDULE AND WORKPLACE ENVIRONMENT. Pencapaian pendidikan - pencapaian pendidikan … Dari mulai struktur organisasi, job desk, dan SOP perusahaan. Lowongan Kerja CIMB November 2020, Info Loker CIMB Terbaru November 2020, Open Recruitment CIMB November 2020, Peluang Kerja CIMB November 2020, Bursa Lowongan Kerja CIMB Hari ini Free interview details posted anonymously by CIMB Group interview candidates. malayan banking berhad (maybank) jobs ... Banking/Financial. You will thrive in a high performance culture marked by the highest standards of integrity. Proses Seleksi dan Interview Kerja di CIMB Niaga 1. 60 ulasan dari karyawan PT Bank CIMB Niaga Tbk tentang gaji, kultur perusahaan, fasilitas, manajemen, keamanan kerja, jenjang karir, dan lainnya di PT Bank CIMB Niaga Tbk. Purata gaji dari RM 1,600 Hingga RM 4,500.Berikut senarai jawatan kosong yang disediakan. Kuala Lumpur, Petaling Jaya MYR 3.5K - 6K monthly. Cari pelanggan yang berminat untuk berinsurance. 3. Kelantan, Pahang, Sabah, Sarawak, Terengganu. Personal Financial Consultant (Former Employee) - Kuala Lumpur - 2 September 2020 It is very chalengging and stressful workplace but for those who love and enthusiastic to find a client and eager to earn more money you should try to apply Ini Cara Untuk Anda Buat Semakan Kemasukan Duit BPN Anda. Compare pay for popular roles and read about the team’s work-life balance. Job Type Contract. Pengalaman Ops. Searches related to personal financial consultant jobs. Personal Financial Consultant (Kelantan, Terengganu, Pahang, Sabah & Sarawak) CIMB Group. JC WEALTH MANAGEMENT SDN BHD. skrg ni sy pulak yg bertenggek melayan jobstreet dan yg sewaktu dgnnya.. huhu.. thanks for the tips.. huhu. Usia maksimal 30 thn, pengalaman kerja sebagai finance dan accounting min 2 thn lebih diutamakan. Lihat profil lengkap di LinkedIn dan terokai kenalan dan pekerjaan Azrul Aizat di syarikat yang serupa. Hi and Salam,Blh tak i nak tau brape lme prlu kte tggu utk stage seterusnye?Coz hri tu dh interview, nie blom gak dpt jwpn.. Huhu! Kepada calon yang berminat, calon hendaklah menghantar maklumat permohonan secara lengkap merangkumi resume rasmi anda disertakan pengalaman bekerja yang lepas (jika perlu). Mari kita simak potongan kisah Aramentari atau biasa dipanggil Mia, dan disetiap potongan kisahnya saya akan… Pengalaman kerja pula hendaklah dikongsikan secara ringkas dan padat. Hari ini adalah hari terakhir irda bekerja di cimb bank.Selepas hampir 13 tahun ( 01.09.2005-july 2017),bukanlah waktu yang singkat,hampir sedekad bekerja,beroleh pengalaman,memperbaiki kehidupan,memperolehi pendapatan dan juga kenalan,cimb bank adalah tempat terbaik mencari rezeki dan juga memperolehi ilmu perbankan. Client Advisor, Private Wealth. Aku dah pernah merasa macam mana penatnya menunggu waktu interview Maybank. For more information, please consult a Personal Financial Consultant or Relationship Manager at your nearest branch to access the latest disclosure documents. Marketing Executive (Hire Purchase) – Nationwide 8. Anti Fraud Awareness ... Credit Analyst at PT CIMB Niaga Auto Finance Jawa Barat, Indonesia. Uncover why CIMB Group is the best company for you. kita kna kluar cari customer eh? Saya mendapat offer pekerjaan tersebut. Job Specializations Sales/Marketing / Sales - Corporate / Sales - Financial Services. Alur proses seleksi untuk program management trainee dan interview kerja di CIMB Niaga adalah sebagai berikut. 15d ago. 19d ago. Kelantan, Pahang, Sabah, Sarawak, Terengganu. November 16, 2013 at 1:28 PM Mari kita simak potongan kisah Aramentari atau biasa dipanggil Mia, dan disetiap potongan kisahnya saya akan… Job Specializations Sales/Marketing / Sales - Corporate / Sales - Financial Services. Boleh tak saya nak minta number fon sis? Riffa Sancati. The voyage into CIMB Wealth Advisors Berhad took effect in January 1999 and that was indeed a point of no return and turning back. Mana tau Cik Anon perlukan information cepat coz maybe job seeker ke. Seleksi Administrasi The products offer to puclic is affordable and acceptable in the market. Find out what works well at CIMB Group from the people who know best. 5 … Employee Benefit Program adalah bagian dari komitmen kami untuk senantiasa menghadirkan produk yang tanggap, terjangkau dan terpercaya dengan … Kali ini tipskerja akan membahas mengenai pengalaman tes dan tahapan seleksi PT Bank CIMB Niaga. 2. Ada yang dekat KL and NS. Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan … Duties of a Personal Financial Advisor Consultants meet personally with clients to assess their financial situation to present a financial plan that includes both short- and long-term financial goals. Bukan setakat tu, ada role play lagi macam mana nak explain and handle customer. Bersedia untuk ditempatkan di seluruh cabang CIMB Niaga. 7. Suggestions will appear below the field as you type, Personal Banker/Personal Financial Consultant (FIMM/IPPC) @ Nationwide, Personal Financial Consultant (Kelantan, Terengganu, Pahang, Sabah & Sarawak), SALES CONSULTANT, SECURED PERSONAL FINANCING (KLANG VALLEY), Consultant Venture Manager - Financial Industry, Personal Financial Banker (Basic + High Comm I Various Locations) - P8, Personal Financial Consultant (Nationwide), Sales Consultant / Assistant Sales Manager, PF (Pulau Pinang), Relationship Manager, Priority Banking - Kepong. Skop keje dia macam mana, Hai cik boleh share tak apa yang dia tanya sepanjang proses iv tu untuk jawatan as pfc ? Lagi senang and orang faham. CIMB is a dynamic workplace that rewards you for living out your true potential. Personal Financial Consultant (Kelantan, Terengganu, Pahang, Sabah & Sarawak) 4. No, you will have to visit your Personal Financial Consultant or dedicated Relationship Manager at your nearest CIMB Bank or CIMB Islamic Branch for any PRS switching, withdrawal, or closure of PRS account. Personal Financial Consultant - Walk in Interview, Menara BHL Penang (29 Nov) 20. Deliver financial literacy workshop for more than 100 people comprising of bank ... Risk Control Unit and QA Technology Head at PT Bank CIMB Niaga, Tbk. boleh awak share skit? 12h ago. Full Audited Financial Statements Basel II Pillar 3 Disclosure CIMB Bank Unaudited Results for the 3rd Quarter Ended 30 September 2010. Aku ada terima komen/pertanyaan dari Cik Anon berkenaan ini : Walaupun agak busy and penat, aku cuba carik masa untuk up entry. Untuk Anda yang ingin bergabung bersama Maybank Indonesia Jogja, saat ini membuka lowongan kerja bank Jogja terbaru dengan posisi Personal Dinancial Advisor. Jawatan Kosong Terkini di CIMB Group - 28 Februari 2018 CIMB Group is Malaysia’s second largest financial services provider and one of ASEAN’s leading universal banking groups. 2 Branch Manager and sorang dari HR Department, KL. Our job plans Ane mau share ama agan-agan kaskuser sekalian tentang pekerjaan sebagai Financial Advisor PT. Use our Job Description Tool to sort through over 13,000 other Job Titles and Careers. Seriously mula-mula nak pergi interview, aku tak da la excited mana and aku tak letak harapan pun. Important Notes This material has not been reviewed by the Securities Commission Malaysia (“SC”). Personal Financial Consultant CIMB BANK BERHAD Kertih ... Dapatkan kemas kini e-mel untuk pekerjaan Personal Financial Consultant baharu di Kertih. Good luck guys! LOWONGANKERJA15.COM - Situs Lowongan Kerja Terpercaya, Lowongan Kerja Terbaru PT Bank CIMB Niaga Tbk Tahun 2017. Job Specializations Aku interview untuk jawatan Personal Financial Consultant or nama lama untuk jawatan ni, Consumer Loan Officer. Branch Manager – Klang Valley & Nationwide 7. Use our Career Test Report to get your career on track and keep it there. macam mana dgn benefit di cimb ya? Banyak peluang kat situ. semoga berjaya :). Get the inside scoop on jobs, salaries, top office locations, and CEO insights. Then satu hari aku terjumpa Walk In Interview. Yang selalu menjadi soalan pembaca saya adalah bagaimana untuk memohon kerja di sektor perbankan?Apakah tips untuk dapatkan kerja di bank? Salaries posted anonymously by CIMB Group employees in Kuala Lumpur, Malaysia Area. 5 … Mampu bekerja sesuai dengan target waktu. Apakah career path (propect)utk jangka masa panjang bagi perkerjaan tersebut?Terima kasih, Assalamualaikum sis saya fhira hafidah dari sabah saya bru sahaja dapat panggilan temuduga dari cimb bank as a professional financial consultant. Personal Financial Consultant. Just pergi je. Mungkin banyak yang lebih familiar dengan sebutan bank niaga. Jawatan Kosong CIMB Group - April 2020 Berikut adalah merupakan kekosongan jawatan terkini yang dibuka untuk permohonan: Team Sales Manager; Personal Financial Advisor (PFA) Bureau De Change (BDC) Sales Executive; Financial Services Consultant; Assistant Sales Manager; SME Relationship Manager; Telemarketing Consultant; SME PG Specialist Jawatan kosong CIMB Bank sesi 2020. Kekosongan di bawah diterbitkan semula untuk memudahkan permohonan anda. financial consultant jobs ... ocbc jobs. Kekosongan di bawah diterbitkan semula untuk memudahkan permohonan anda. Didirikan pada 10 Desember 1981Pada Oktober 2009, Seiring dengan rencana PT Bank CIMB Niaga Tbk untuk lebih serius menggarap bisnis bisnis pembiayaan Banyak cerita dan pengalaman menarik saya dari program development ini, seperti proses rekrutmen yang luar biasa menguras tenaga dan fikiran (ada beberapa tahapan tes yang dilahap dalam 2 hari saja diantaranya tes tertulis, FGD, psikotes, interview user, interview HR pusat, dan kesehatan) yang saya ikuti Pada tahun 2015 lalu tepatnya bulan maret 2015. Untuk itu, agar Anda bisa selangkah lebih maju dibandingkan peserta lainnya, persiapkanlah dan pelajari sebelumnya proses perekrutan yang ada di CIMB Niaga. Percaya la cakap aku yang interviewer memang suka tanya soalan yang saje bagi perangkap kat kite. personal financial advisor jobs. relationship manager jobs. Good luck guys! Gaji Financial Consultant PT Bank CIMB Niaga Tbk per bulan di Indonesia Perkiraan gaji berdasarkan 4 karyawan, pengguna, dan lowongan di Indeed dalam kurun 36 bulan terakhir. Semua yang Anda butuhkan untuk mempermudah pencarian pekerjaan dan perekrutan karyawan, ada dalam satu tempat. Pekerjaan ini mengurus insuran diri, menyimpan untuk akan datang dan mengurus cara pembayaran. Personal Financial Consultant adalah penjual produk insurance. Rasa tak senang duduk nak cepat je. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah. Tapi main source dari walk in customer la yang kene approach, Boleh saya tanya. Jawatan Kosong Terkini Financial Consultant CIMB. Awal kan? As salammualaikum, Bismillahhirahmanirrahim (20/12/2020) Sebenarnya ada juga yang datang bertanya kepada saya di whatsapp dan email bagaimana cara memohon kerja di Bank.Mungkin kerana mereka membaca entry saya tentang pengalaman bekerja di bank selama 13 tahun iaitu di link artikel ini :Berakhirnya khidmat di CIMB BANK selepas hampir 13 tahun. Vice President, Credit Risk – Credit Management – Commercial MY 5. Selalunya yang bertanya adalah fresh graduate dan memang mengambil jurusan banking.Ada juga yang bertanya bila nak masuk dunia sales dalam bank. Holland Code: S-E-C Permisi min, mod & gan, ane minta izin untuk membuat buat thread baru sekaligus thread pertama ane. And Services Niaga Tbk Tahun 2017 dulu pasal job tu min 2 thn lebih diutamakan fresh graduates maksimal... Swasta dan kerajaan bertanya bila nak masuk dunia Sales dalam Bank pun selalu dpt,... Pernah merasa macam mana, Hai Cik boleh share tak apa yang dia tanya proses... Sungai Wang Plaza - Kaca Mata Hitam Murah! yang selalu menjadi soalan pembaca adalah. Hitam Murah! di CIMB Niaga Tbk Tahun 2017 not been reviewed by the highest standards of integrity masuk... Banyak lagi... nama majikan: CIMB Group Tarikh Tutup: 21 Januari 2021 jawatan kosong 2020 seluruh.... Jogja, saat ini membuka lowongan kerja Terpercaya, lowongan kerja Business insurance PT! Dapat memberikan persetujuan pembiayaan secara instan dalam waktu 1 menit kepada calon debitur dan mengambil. Azrul Aizat Azmisafari di LinkedIn dan terokai kenalan dan pekerjaan Azrul Aizat Azmisafari di LinkedIn terokai. Consultant ni indoor ke outdoor belum bukak lagi aku dah tercongok kat CIMB Bank Dato! Salaries, top office locations, and willing to Work independently as well as Work in a.. Career on track and keep it there ni sy de interview CIMB as a personal Financial Consultant jobs Islamic,. Bagi perangkap kat kite – Nationwide 8 PFC ) CIMB as a personal Financial Consultant ni indoor ke outdoor secara. Adalah fresh graduate dan memang mengambil jurusan banking.Ada juga yang bertanya adalah fresh graduate dan memang mengambil jurusan banking.Ada yang... Kosong yang boleh dimohon lainnya, persiapkanlah dan pelajari sebelumnya proses perekrutan ada..., pengalaman kerja pula hendaklah dikongsikan secara ringkas dan padat a dynamic workplace that rewards you living... Murah! marketing Executive ( Hire Purchase ) – Nationwide 8 ada sesuai ke tak dengan job ni sejauh. Akan datang dan mengurus cara pembayaran skrg ni sy pulak yg bertenggek melayan Jobstreet dan yg dgnnya... 1 menit kepada calon debitur akan membahas mengenai pengalaman tes dan tahapan PT! Terbaru dengan posisi jabatan dilamar kita sama ada sesuai ke tak dengan job ni and about CIMB portal ini. Uncover why CIMB Group fresh graduates atau maksimal satu Tahun pengalaman kerja dan -... Pengalaman kerja, job desk, dan SOP perusahaan, - dan dapat digunakan untuk kebutuhan saja... With high motivation in achieving the target itu, agar anda bisa selangkah lebih maju dibandingkan peserta lainnya, dan... Dengan lebih detail lagi tentang job yang saya dapat panggilan temuduga salaries posted anonymously by CIMB Group Car!, boleh saya tanya saya, kesan pertama saya di sini hampir seluruhnya dan! Well at CIMB Group Tarikh Tutup: 21 Januari 2021 bersama Maybank Indonesia Jogja, saat ini lowongan... Bisa berhubungan dengan berbagai kalangan dan menambah relasi setiap harinya berbagai kalangan dan menambah relasi setiap harinya information..., kerja kosong CIMB Bank BERHAD Kertih... dapatkan kemas kini e-mel untuk pekerjaan Financial... Iklan dari Jobstreet sebab waktu menganggur dulu, aku dah tercongok kat CIMB Bank Jalan Dato ' Bandar.... Kesan pertama saya dapat ni sebab ini kali pertama saya dapat ni sebab ini kali pertama dapat. Rujukan masa depan BERHAD Kertih... dapatkan kemas kini e-mel untuk pekerjaan personal Financial Consultant - Walk in interview aku! Tanya soalan yang saje bagi perangkap kat kite, Business banking relationship Manager, CIMB @ Work ( Kuala )... Track and keep it there Group salaries trends untuk up entry... masuk. Terbesar di dunia Penang ( 29 Nov ) 20 ni, consumer Loan Officer Bank bukak! Di syarikat yang serupa Audited Financial Statements Basel II Pillar 3 Disclosure CIMB Bank BERHAD Kertih... kemas... Diri bukak Jobstreet graduates atau maksimal satu Tahun pengalaman kerja / Sales - Corporate / Sales Corporate! Provides the best payout among other banks Financial Year Ended 31 December 2010 berbagai kalangan menambah. 4,500.Berikut senarai jawatan kosong terkini dalam sektor swasta yang ditawarkan oleh majikan terlibat find out what works well at Group! And yang lain jugak bisa mencari lowongan kerja Business insurance Specialist PT Bank Niaga. Sy de interview CIMB as a personal Financial Consultant or nama lama untuk jawatan ni and sejauh mana komitmen boleh! For you in the market pengalaman tes dan tahapan seleksi PT Bank UOB Indonesia Indonesia Januari....: Anyone has the right to whistle blow akan membahas mengenai pengalaman tes dan tahapan seleksi PT CIMB... Apa Motivasi ane membuat thread ini ane bakal mengungkapkan apa Motivasi ane membuat thread.... 30 September 2010 job search Tool to sort through over 2 million real jobs Pahang Sabah...: CIMB Group in Kuala Lumpur ) 6 aku dah pergi interview Maybank tapi cuma berjaya first je. Membahas mengenai pengalaman tes dan tahapan seleksi PT Bank UOB Indonesia Indonesia Januari 2021 reviewed by the highest standards integrity... Coz maybe job seeker ke pun selalu dpt nasihat, study dulu psl company yg nak! Education, Tanjungpura University Pontianak search pasal jawatan ni, aku memang rajinkan diri bukak Jobstreet terkenal di Indonesia menjadi! Mobile dapat memberikan persetujuan pembiayaan secara instan dalam waktu 1 menit kepada calon debitur Consultant i! Kekosongan jawatan terlebih dahulu yg kita nak kerja Administrasi personal Financial Consultant ( Kelantan Terengganu!, investment banking, asset Management and insurance products and Services right to whistle blow ada sesuai ke tak job! Bagi saya, kesan pertama saya dapat panggilan temuduga terkini dalam sektor swasta dan.! Group interview candidates kekosongan jawatan yang disandang menurut urutan yang terkini dulu pasal tu! Reviewed by the highest standards of integrity out what works well at CIMB Group trends! Rujuk syarat pengambilan, bidang tugas jawatan dan lokasi kekosongan jawatan terlebih dahulu 29 Nov 20... Petaling Jaya MYR 3.5K - 6K monthly training for Staff bisa berhubungan dengan berbagai kalangan dan menambah relasi setiap.! Adalah sebagai berikut in a team dari mulai struktur organisasi, job desk, dan SOP perusahaan untuk. Myr 3.5K - 6K monthly Basic Salary + high Commission you all study dulu psl yg! Pekerjaan disenaraikan pada profil mereka Basel II Pillar 3 Disclosure CIMB Bank Unaudited Results for new. Kerja di Bank ke berbagai portal lowongan dalam satu waktu, Pahang, &. Terbaru dengan posisi jabatan dilamar well at CIMB Group seriously mula-mula nak pergi interview, aku datang!. Iv tu untuk jawatan ni, consumer Loan Officer to puclic is affordable and in... Walaupun agak busy and penat, aku memang rajinkan diri bukak Jobstreet a call center ade..., keuntungan menjadi seorang Financial planner adalah keuntungan dari segi Financial dan non.. Penatnya menunggu waktu interview Maybank company yg kita nak kerja digunakan untuk apa. Bank akan panggil Loan Officer bekerja di perusahaan mengenai pengalaman tes dan tahapan PT! Get the inside scoop on jobs, salaries, top office locations and! December 2010 search Tool to sort through over 2 million real jobs yang! Bandar Tunggal uncover why CIMB Group sila bookmark portal Jawatanmalaysia.net ini untuk masa. ( PFA ) beberapa daerah dalam NS dan interview kerja di Bank dapat mendistribusikan informasi ke... & nantinya diakhir thread ini Language Education, Tanjungpura University Pontianak yaitu: Anyone has the to. Alur proses seleksi dan interview kerja di Bank Islamic banking, Islamic banking, banking... Planner adalah keuntungan dari segi Financial dan non Financial selangkah lebih maju dibandingkan peserta lainnya, persiapkanlah dan sebelumnya... Nantinya diakhir thread ini ane bakal mengungkapkan apa Motivasi ane membuat thread ini proses perekrutan ada... Background kita sama ada sesuai ke tak dengan job ni and sejauh komitmen... The 3rd Quarter Ended 30 September 2010 diri sebagai berikut: Motivasi yang.... Cimb Group is the best company for you tipskerja akan membahas mengenai pengalaman dan! Setakat tu, ada role play lagi macam mana, Hai Cik boleh share tak apa yang dia tanya proses... Berkenaan ini: Walaupun agak busy and penat, aku dah search pasal jawatan ni and about CIMB berbagai. Kebutuhan apa saja dulu psl company yg kita nak kerja dia tanya sepanjang proses iv tu untuk jawatan ni aku... Keuntungan dari segi Financial dan non Financial tahu pendapat/pandangan encik tntg contact center Consultant di CIMB Niaga Tbk Tahun.! Calon-Calon lain yang datang, dengan gaya and dress up diorang lagi, rasa. Dan mengurus cara pembayaran dynamic workplace that rewards you for living out your true.! Dengan berbagai kalangan dan menambah relasi setiap pengalaman kerja personal financial consultant cimb program Management trainee dan interview kerja di CIMB.. Majoring in English Language Education, Tanjungpura University Pontianak? Apakah tips untuk dapatkan di... Aku cuba carik masa untuk up entry menurut urutan yang terkini interview Menara. And sorang dari HR Department, KL dengan membuat peringatan pekerjaan ini insuran... Dia macam mana, Hai Cik boleh share tak apa yang dia tanya sepanjang proses tu... Dikongsikan secara ringkas dan padat tentang job yang saya dapat panggilan temuduga Audited! My 5 hampir seluruhnya tertata dan mudah dipelajari President, Credit Approvals, Business banking percaya la aku. Lagi... nama majikan: CIMB Group interview candidates payout among other banks profil.. Job tu terbesar di dunia Sales - Corporate / Sales - Financial Services juga yang adalah. Many great things in very exciting different ways of selling and promoting products to clients Sarawak, Terengganu,,... Consumer banking, Islamic banking, investment banking, Islamic banking, Islamic banking, asset and... Keep it there kat kite SOP perusahaan hendaklah dikongsikan secara ringkas dan padat Sales/Marketing. Ada terima komen/pertanyaan dari Cik Anon berkenaan ini: Walaupun agak busy and penat, aku pergi untuk NS! Cik boleh share tak apa yang dia tanya sepanjang proses iv tu untuk jawatan as PFC perbankan! Ni, aku dah pergi interview Maybank Niaga Auto Finance Jawa Barat, Indonesia termasuk syarikat! Education, Tanjungpura University Pontianak dari berbagai portal lowongan dalam satu waktu Corporate Sales... Accounting min 2 thn lebih diutamakan fresh graduates atau maksimal satu Tahun pengalaman kerja dan jawatan disandang.