Arkiv: Dhuna e policisë serbe ndaj protestuesve në Kosovë (video)

0

Në videon e mëposhtme të publikuar nga portali kosovar “parrotlla.net”, mund të shihet se si protestohej dikur dhe se cfarë dhune ushtrohej mbi popullin shqipëtar atje.

Komentet janë të panevojshëm.