Aneksi i marrëveshjes në mes Forcës dhe PDS në gjuhën shqipe

1

Duke pasur parasysh që shumë marrëveshje në mes subjekteve politike kurrë nuk arrijnë tek opinioni i gjërë, kemi vendosur që të bëjmë publike aneksin e marrëveshjes në mes PDS dhe Forcës të nënshkruar disa ditë më parë.

Kjo marrëveshje, në gjuhën malazeze, është bërë publike në faqet zyrtare të këtyre dy partive që ditën e nënshkrimit, kurse tani mund ta lexoni edhe në gjuhën shqipe.

Ju kërkojmë falje paraprake për ndonjë gabim të mundshëm.

1 Koment

  1. Kush nuk eshte pjese e Forces, cka mund te beje. Duhet te jete patjeter kuadro i saj? Paskan harruar MERITOKRACINE.

Comments are closed.