Andrea Dragojeviq nenkampione e Ballkanit

0

Garuesja e klubit te karatese ,,REI’’ Andrea Dragojeviq shpallet nen kampione ne Kampionatin Ballkanik per kadet,junior dhe u21 senior,i cili u mbajt ne Herceg Novi.

Andrea u kurorzua me medaljen e argjende ku u tregua shume e fuqishme dhe ishte supoeriore deri ne finale.Andrea ne luften e pare ishte e lire kurse ne luften e dyte fitoj garuesen nga Kroacia,ne luften e trete fitoj njesoj bindshem garuesen nga Bosnja pastaj arriti ne gjysemfinale ku takohet me garuesen nga Kroacia ku perseri fitoi bindshem dhe ashtu arriti deri ne finalen e madhe me garuesen nga Serbia.
Aty u ndal por duhet te cekim se garuesja nga Serbia eshte kampione e botes. Ky eshte sukses tjeter i klubit te karatese REI.

Klubi i karatese REI