Tuesday, November 20, 2018

Të dielen Maratona e Pavarsisë Ulqin-Shkodër

EDICIONI I 7-të I MARATONËS SË PAVARËSISË ULQIN-SHKODËR 20 Për të shtatin vit me radhë, Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve nëMalin e Zi, në bashkëpunim me Komunën e Ulqinit dheBashkinë e Shkodrës, do të organizojnë Maratonën e PavarësisëUlqin–Shkodër, të dielën, më 25 nëntor 2018.  Këtë vit maratona zhvillohet në relacionin Ulqin-Shkodër, kunisja e maratonistëve do të bëhet në orën 9:00, përballë godinëssë Komunës së Ulqinit, ndërsa caku përfundimtar do të jetëShkodra, përballë godinës së Bashkisë së këtij qyteti. Siç është bërë tashmë traditë, kremtimi i 28 Nëntorit do të fillojëduke grupuar sportistë pa dallim kombësie, feje apo gjuhe, duke bashkuar shqiptarët e çdo treve dhe popujt e vendeve tëndryshme. Organizatorët e këtij manifestimi ju ftojnë që edhe jutë bëheni pjesë e kësaj gare, ku pak rëndësi ka kush del fitues e shumë rëndësi ka fakti që vrapojmë bashkë. Pjesë e këtij manifestimi sportiv do të jenë edhe fëmijët dhenxënësit e shkollave dhe klubeve sportive të Ulqinit, të cilët do t’u bashkëngjiten maratonistëve.   Përveç pjesëmarrjes në vrapim, mund të bashkoheni te pika e nisjes përballë Komunës së Ulqinit, për t’i përkrahurmaratonistët. Të drejtë pjesëmarrjeje ka çdo individ. Regjistrimi mund tëbëhet online përmes webfaqes http://marathon-ulsh.org/ . Të interesuarit mund të paraqiten edhe nëpërmjet adresave të e-maileve: knsh@t-com.me dhe kksh.mn@gmail.com . Edhe këtë herë, si zakonisht, do të ndahen çmime për tri vendete para në kategorinë e femrave dhe tri vendet e para nëkategorinë e meshkujve.  Maratona Ulqin-Shkodër ka filluar në vitin 2012, me rastin e 100-vjetorit të Pavarësisë së shtetit shqiptar, dhe është unike pasiqë simbolizon bashkimin e dy qyteteve dhe dy vendeve.                         ...

Turpi i radhës: Miss Globe mbahet në sallën bosh!

Komuna e Ulqinit dhe Organizata Turistike edhe këtë vit shpenzoi rreth 30.000 euro në organizimin e Miss Globe që si zakonisht përfundon me sallen...

Përsëri ndërtime në Rumi? Reagon shoqata “Kraja”

Disa fotografi dhe informacione të publikura në rrjetin social Facebook tregojnë se në maje të Rumisë po grumbullohet material ndërtues. Deri tani akoma nuk ka...

KULTURË

Mentor Llunji: Projektimi aseizmik dhe arkitektura 

Në numrin e ri të revistës profesionale Pogled, e cila boton artikuj me tema të arkitekturës dhe inxhinjerisë së ndërtimit, është publikuar edhe një...
Ulcinj
light rain
13.4 ° C
16 °
11 °
77 %
7.2kmh
75 %
Tue
16 °
Wed
15 °
Thu
14 °
Fri
13 °
Sat
14 °

Video nga Gëzim Mavriqi

KURIOZITETE

LATEST REVIEWS

Agjencia për pengimin e korupsion organizon trajnim në Ulqin

Në organizim të Agjencisë për pengimin e korupsionit në komunen e Ulqinit u mbajt trajnimi në temen ‘’Kompetencat e Agjencisë për ndërprerjen e korupcionit...

JAVA

Të dielen Maratona e Pavarsisë Ulqin-Shkodër

EDICIONI I 7-të I MARATONËS SË PAVARËSISË ULQIN-SHKODËR 20 Për të shtatin vit me radhë, Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve nëMalin e Zi, në bashkëpunim me Komunën e Ulqinit dheBashkinë e Shkodrës, do të organizojnë Maratonën e PavarësisëUlqin–Shkodër, të dielën, më 25 nëntor 2018.  Këtë vit maratona zhvillohet në relacionin Ulqin-Shkodër, kunisja e maratonistëve do të bëhet në orën 9:00, përballë godinëssë Komunës së Ulqinit, ndërsa caku përfundimtar do të jetëShkodra, përballë godinës së Bashkisë së këtij qyteti. Siç është bërë tashmë traditë, kremtimi i 28 Nëntorit do të fillojëduke grupuar sportistë pa dallim kombësie, feje apo gjuhe, duke bashkuar shqiptarët e çdo treve dhe popujt e vendeve tëndryshme. Organizatorët e këtij manifestimi ju ftojnë që edhe jutë bëheni pjesë e kësaj gare, ku pak rëndësi ka kush del fitues e shumë rëndësi ka fakti që vrapojmë bashkë. Pjesë e këtij manifestimi sportiv do të jenë edhe fëmijët dhenxënësit e shkollave dhe klubeve sportive të Ulqinit, të cilët do t’u bashkëngjiten maratonistëve.   Përveç pjesëmarrjes në vrapim, mund të bashkoheni te pika e nisjes përballë Komunës së Ulqinit, për t’i përkrahurmaratonistët. Të drejtë pjesëmarrjeje ka çdo individ. Regjistrimi mund tëbëhet online përmes webfaqes http://marathon-ulsh.org/ . Të interesuarit mund të paraqiten edhe nëpërmjet adresave të e-maileve: knsh@t-com.me dhe kksh.mn@gmail.com . Edhe këtë herë, si zakonisht, do të ndahen çmime për tri vendete para në kategorinë e femrave dhe tri vendet e para nëkategorinë e meshkujve.  Maratona Ulqin-Shkodër ka filluar në vitin 2012, me rastin e 100-vjetorit të Pavarësisë së shtetit shqiptar, dhe është unike pasiqë simbolizon bashkimin e dy qyteteve dhe dy vendeve.                         ...

Zjarr në Shtoj

Sonte pak pas orës 19.00 në afërsi të plazhit Tampico ka plasur zjarr i përmasave të mëdha, i cili u përhap me shpejtësi i...

Ansambli “Marinarët” fiton vendin e dytë në festivalin e Prizrenit (foto)

Ansambli nga Ulqini “Marinarët” mori pjesë në festivalin e këngës qytetare në Prizren, i ciliu mbajt me 14 dhe 15 nëntor. Pas një paraqitjeje shumë...

HOLIDAY RECIPES

Kryeprokurori Stankoviq në Adë: Gazetari e akuzon për keqpërdorim të makinës...

Dje në Adë ndodhej e parkuar makina e prokurorit të lartë Ivica Stankoviq. Kjo bëri që gazetari Marko Milaçiq ti lërë një mesazh me...
- Advertisement -